Apartment PC Varese

A BRIGHT AND COMFORTABLE OPEN SPACE.

The project borns of the will to transform the unused attic in a large open space where to place the living area.

The project provides that the dining and living areas look directly onto the large terrace, illuminated by natural light through large windows.

The bathroom and partially the cooking area have been hidden behind a curved wall: they are illuminated from a little patio.

The white walls, the bleached wooden beams, the parquet and quality lighting give beauty, purity and brightness to which this attic aspired.

Interior

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Drawings

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Year: 2015
Structure: Convenzional
Client: Private
State: Completed
Location: Varese