House FC Varese

A NEW LIGHT ON THE LIVING ROOM

The aim in re-designing the living room was to enhance the natural light.

Natural light is emphasized thanks to the opening of a new fixed glass window overlooking the north garden. The introduction of plasterboard lowering allows a new quality lighting to be embedded.

A new white furniture and a new sofa give to the room the requested contemporary and luminous character.

Interior

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Drawings

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Year: 2019
Structure: Conventional
Client: Private
State: Completed
Location: Varese